Katinas

Kas aktualu 2 etapo gyventojams.

Katinas

Standartinė Ieva » 26 Vas 2010, 11:19

Sveiki,

uzvakar ryte isejusi is namu, prie savo duru radau juoda katina, kuris tikrai matosi, kad ne is lauko, nes kailis
blizga visas, juodos spalvos.
Jis sedejo prie mano buto duru, nes as pati katina auginu, tai jie matyt bande "pasikalbeti" :)
Vakare grizusi jau jo neberadau.
Norejau paklausti, gal kas "pamete" savo augintini? :)
As gyvenu 2A, 1 laiptine.
Ieva

Re: Katinas

Standartinė Inga » 01 Kov 2010, 09:27

Sveika, Ieva :)
Aš Inga, gyvenu 1 laiptinėje, 2 a., turiu šunėką Mauzerį :) O katinas yra mūsų "kaimynas" :) Jį kartais išleidžia į laiptinę pasivaikščioti (dėl manęs tai, jei nedarys jokių šposų, tegu vaikšto). Taip kad jeigu ką, jis gyvena 4 bute :)
Inga

Standartinė Ieva » 01 Kov 2010, 14:24

Na, tuomet viskas aisku :) Nieko blogo jeigu jis kartais iseina pasivaikscioti, as tik pagalvojau, kad gal
netycia isbego jis per duris is kurio buto, tai pamaniau, kad seimininkai gali pergyventi, todel ir parasiau cia.
Inga, man atrodo, jog ne viena karta as jus (su Mauzeriu) maciau einancius pasivaikscioti :)
Na, savo katino i lauka nevedzioju, bet ateityje turesim suniuka, tai galesim kartu eiti pasivaikscioti ir Mauzeris drauga tures ;)
Ieva

Standartinė Olga » 03 Kov 2010, 18:30

perskaiciau pirma pranesima ir iskart puoliau savo katinu ieskot :D jos pas mane abi juodos... o kaip radau tai pabaigiau skaityti kitus..:)
Olga

Grįžti į 2 etapas, 2A ir 2B namai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias