Parkingo saugumas

Viskas kas gadina nuotaiką, Realco, kaimynai, aplinka, ...

Parkingo saugumas

Standartinė Tomazas » 01 Vas 2010, 19:16

Sveiki,

siandien parkinge pastebejau policijos pareigunus ir kiek spejau pamatyti, tai vieno kaimyno automobilio langas buvo isdauztas. Pries kelias dienas tai pat vakar salia manes esancioje vietoje maciau stiklu sukes.

Ar cia isisuko ilgapirsciai ar kas cia yra?

p.s prie parkingo ivaziavimo, kur yra kelios stovejimo vietos, pries menesi ir man paciam lauke langas buvo isdauztas...
Tomazas

Re: Parkingo saugumas

Standartinė viktorija » 05 Kov 2010, 16:38

Sveiki,
Parkinge labai dažnai būna paaugliai, kurie važinėja riedlentėmis. Kartais jie važinėja vidury parkingo (ten yra sudėtos specialios lentos ir dėžės, kuriomis jie važinėja), kartais - prie 2B namo esančių sandėliukų. Gal jie tik sportuoja, bet... Ir šviesa be reikalo dega, ir šiaip neramu. Retsykiais jie laukia prie įvažiavimo į garažą ir kai atvažiuoja kokia mašina, įeina į vidų.
viktorija

Standartinė Kristina » 07 Kov 2010, 16:23

Turim teisę juos išprašyti :)
Kristina

Standartinė Olga » 07 Kov 2010, 23:49

as tai irgi buciau uz tai kad juos isprasyt. Nemanau aisku kad cia butent jie kazko blogo daro, tikriausia kazkuris is ju cia gyvena, bet tikrai nesinoretu kuri nutrenkti...
Olga

Standartinė laimuosius » 10 Kov 2010, 14:04

As irgi maciau juos kokius 3 kartus is 3 kartu apsilankymo parkinge :) , gal kai istirps sniegas jie "issikraustys", bet visvien manau tai ir nera saugu ir ne vieta tokiam sportui.
laimuosius

Standartinė strakalas » 23 Kov 2010, 00:54

Negalėčiau pasakyti, kad ir aš labai patenkintas, nes tie riedlentininkai laiko savo dėžes prie pat mano vietos parkinge ir kiekvieną vakarą atvažiavus jie ten malasi
Vartotojo avataras
strakalas

Grįžti į Skundai, problemos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias